team_shell_manilla

Sport / Actualiteiten / Infotainment

Infotainment & reality
TEAM loopt voorop als het gaat om ENG-registratie van langlopende infotainment en realityseries. Of het programma nu gedraaid wordt op de reguliere camera's of wordt overgoten met een filmisch sausje; onze mensen zijn allen gedreven om speciale regiewensen zo mooi mogelijk te realiseren.

Sport & actualiteiten

Voetbal, schaatsen, wielrennen, hockey, atletiek; TEAM heeft jarenlange ervaring op het gebied van sportregistratie. Onze sport-cameramensen onderscheiden zich door inzicht in de specifieke sport, kennis van de spelregels en zijn buitengewoon vaardig in het haarscherp volgen van de actie. 

TEAM levert cameracrews voor onder meer Infostrada Sports, NOS Studio Sport, Sport1, Eredivisie Live, Jupiler League en Zappsport en voor grote evenementen zoals de Olympische Spelen, de Paralympics en de Shell Eco marathon. Ook werkt TEAM voor de meeste actualiteitenrubrieken in Nederland, zoals Nieuwsuur, EenVandaag, Hart van Nederland en Shownieuws. TEAM verzorgt registratie van sport in elke vorm, vaak in samenwerking met NEP Mobile, onze partner op gebied van draadloze verbindingen. 

Weten wat TEAM op gebied van sport-, actualiteiten en infotainment voor u kan betekenen? Neem contact op via 035 - 625 96 40.